dimecres, 3 de febrer del 2016

10 DIES A FOLLDAL

La cursa tira endavant. Demà sortirem cap a Roros per a fer la "Registration" de la cursa, el "musher meeting", la festa de presentació i l'start banket, serà un dia intensiu per això avui hem estat de bòlid intentant tenir tot el material  de la cursa a punt.
Enrera deixem 10 dies fantàstics a Folldal allotjats a casa d'una saga dels millors múixers d'Europa. La família Brennodden (tercers en el Campionat del Món de llarga distància del 2015) ens tracten tan bé que sembla que estiguem a casa.

Després d'unes 40 h. de viatge i de posar rodes de claus a mig camí, el dia 24 de Gener vam arribar. I des de llavors hem pogut entrenar uns 350 kms. El més intensiu va ser el tercer entrenament que el vam fer llarg, vam sortir a les 11 del matí fent uns 70 kms. i sobre les 19:00 vam fer una aturada de 3h de descans enmig del no res, però amb un foc per a poder passar millor l'estona i fent coure uns frankfurts i després tornant a sortir a les 22:30 h. a fer els 70 kms. de tornada, va ser una jornada lenta perquè anava nevant i una bona estona els gossos van haver d'estar obrint traça.
En els entrenaments hem repartit els gossos en tres trineus, hem entrenat tots els dies amb el Miquel Angel Martínez que està aquí des de el Desembre i ja és l'embaixador d'aquestes terres.
Ens ha ajudat als entrenaments el nostre handler l'Albert així hem pogut repartir els dos equips entre els tres mushers i tot ha estat més tranquil.

Avui ha arribat la resta d'acompanyants, aquest any vam decidir que fos l'aconteixement familiar anual més important, així que venim tots a conèixer aquesta part de Noruega ja que diuen que Roros és preciós.





Ahir 2 de Febrer, el Gil, l'Erola, la Laura i el Toni i MAngels (pares del Marçal) van sortir de la Molina amb tren, a Barcelona cotxe fins l'aeroport, després amb aviò fins a Oslo i amb una preciosa autocaravana han arribat fins a Folldal per acabar d'ajudar en els preparatius.




La carrera sigue adelante. Mañana saldremos dirección Roros para hacer la "Registration" de la carrera, el "musher meeting", la fiesta de presentación y el start banket, será un día intensivo por eso hoy hemos ido a las corridas intentando tener todo lo de la carrera a punto.
Detras dejamos 10 días fantásticos en Folldal alojados en casa de unos de los mejores mushers de Europa. La familia Brennodden (terceros en el Campeonato del Mundo de larga distancia del 2015) nos tratan tan bien que parece que estemos en casa.
Después de 40 h. de viaje y de poner ruedas de clavos en medio camino, el día 24 de enero llegamos. Y des de entonces hemos podido entrenar unos 350 kms. El mas intensivo fue el tercero que hicimos el largo, salimos a las 11 de la mañana haciendo unos 70 kms. y sobre las 19:00 hicimos una parada de 3h. de descanso en medio de la nada, esto con un fuego para poder pasar el rato y haciendo cocer unos frankfurts y después volviendo a salir a las 22:30h. a hacer los 70 kms. de vuelta, fue una jornada lenta porque iba nevando y un buen rato los perros tenían que abrir huella.
En los entrenamientos hemos repartido los perros en tres trineos, hemos entrenado todos los días con Miquel Angel Martínez que está aquí des de Diciembre y ya es el embajador de estas tierras y nos ha ayudado a entrenar nuestro handler Albert, así hemos podido repartir los dos equipos entre los tres mushers y todo ha estado más tranquilo.
Hoy han llegado el resto de acompañantes, este año decidimos que como es el acontecimiento familiar anual más importante veníamos todos a conocer esta parte de Noruega ya que dicen que Roros es precioso. Ayer 2 de febrero, Gil, Erola, Laura y Toni y MAngeles (padres de Marçal) salieron de la Molina en tren, en Barcelona coche hasta el aeropuerto, y después con avión hasta Oslo y con una preciosa autocaravana han llegado hasta Folldal para terminar de ayudar en los preparativos.