dijous, 1 de març del 2018

FEBRER 2018, JA HI TORNEM A SER!!!

Aquest any per sisena vegada tornem a pujar al nord dels nords. Després d'haver participat 2 vegades a la Finnmarkslopet 500 i haver-les acabat i 1 vegada a la Femundlopet 600 i també tenir-la ja a la butxaca, tornem a intentar la Finnmarkslopet 1200. Ja hi hem estat i ja coneixem part del recorregut perquè l'hem intentat dues vegades i s'ha resistit i ara que han decidit allargar-la 200 kms. nosaltres volem tornar-ho a intentar. No serà fàcil i ho sabem, aquesta cursa no té res a veure amb les de 500 i 600 kms, és molt més dur, potser fins i tot és més que el doble de dura.

Durant aquests últims mesos a part dels entrenaments hem anat fent diferents preparatius perquè hi ha moltes coses diferents a tenir en compte. Entre ells portar al dia tots els xequetjos, vacunes, xips i "papeleos" varis dels gossos que pujaran a Noruega perquè han de creuar diferents fronteres. Sort de Serveis Veterinaris la Cerdanya que ens ajuden en tot.
Aquestes últimes setmanes de Febrer tot s'ha concentrat bàsicament en carregar l'autocaravana.
D'una banda tot el tema de roba (que per pujar allà dalt ocupa moltíssim i més quan decideixes que qüasi tota la familia pujarà) i d'altra banda els aparells electrònics que sembla que no i al final s'acumulen, gps, ordinadors, tablet, telèfon, gopro, càmera, drone...) el pitjor de tot és després encertar el carregador de cada cosa.
També hem posat les aportacions de la Farmacia Dols-Selva d'Alp, que ha col.laborat amb barretes energètiques i amb sobrets d'escalfor que segurament necessitarà el dit que es va aixafar el Marçal si fa molt fred. I la sogra ha fet una aportació amb molta teca i embotits que distribueix Distribucions Primera Qualitat, S.L. Tot això ja està en el Cap Nord.
El dijous 22 de Febrer després d'un bon esmorzar i d'haver carregat 16 gossos, musher i handler sortien direcció Alta.

Sabem que molt amics segueixen la nostra aventura i potser expliquem coses repetides d'altres vegades, però en la mesura que tinguem temps i que trobem wifi volem compartir amb vosaltres la nostra experiència i rebre el vostre feedback que ens ajuda a seguir.



Este año por sexta vez volvemos a subir al norte de los nortes.
Después de haber participado 2 veces en la Finnmarkslopet 500 y haberlas terminado y 1 vez en la Femundlopet 600 y ya tenerla en el palmarés, volvemos a intentar la Finnmarkslopet 1200. Ya hemos estado y ya conocemos parte del recorrido porque la hemos intentado dos veces y se ha resistido, y ahora que la han alargado 200 kms. nosotros queremos volver a intentarlo. No será fácil y lo sabemos, esta carrera no tiene nada que ver con la de 500 y la de 600, es mucho más dura, incluso más que el doble de dura.
Durante estos últimos meses, a parte de los entrenos, hemos ido adenlantando diferentes preparativos porque hay muchas cosas a tener en cuenta. Entre ellas tener al dia todos los chequos, chips i papeleos varios de los perros que subiran a Noruega porque tienen que cruzar diferentes fronteras. Suerte de Serveis Veterinaris de la Cerdanya que ens ajuden en tot.
Y estas últimas semanas de febrero todo se ha concentrado básicamente en cargar la autocaravana. Por un lado todo el tema de ropa (para subir allá arriba ocupa muchísimo espacio y más cuando decides que sube toda la família) y por otro lado el tema electrónico que parece que no y al final se acumulan: gps, telefono, ordenador, tablet, gopro, cámara, drone...) y lo peor de todo es después encertar con el cargador de cada cosa.
A parte del material de los perros y de la carrera nos cargamos con todo de comida, todos sabemos que Noruega no es un país barato y llenamos la furgo al máximo. Incluso nos llevamos los guisados de la Vicki congelados dentro de unos bricks que así encajan mejor y caben más en la nevera.
 También hemos cargado las aportaciones de la Farmacia Dols-Selva de Alp, que ha colaborado con barritas energéticas y con sobrecitos de calor que seguramente necesitará el dedo  que se chafó Marçal si hace mucho frío.
Y la suegra ha hecho una aportación con mucha comida y embutidos de los que distribuye Distribucions Primera Qualitat, S.L. Todo esto ya está dirección Cabo Norte.
El jueves 22 de Febrero después de un buen desayuno y de haber cargado 16 perros, mushe y handler salían direccón Alta.
Sabemos que muchos amigos siguen nuestra aventura y igual explicamos cosas repetidas de otras veces, pero siempre que tengamos tiempo y encontremos wifi queremos compartir con vosotros nuestra experiencia y recibir vuestro feedback que nos ayuda a seguir.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Molt molt de gas i que gaudiu moltíssim de l'experiència. Després de l'esforç bé la recompensa!! Segur que anirà genial!!! Petonets!

Cèlia

Andreu ha dit...

Avant Kobalaq!!!! Us seguim