diumenge, 11 de març del 2012

Levajok

Aquesta passada nit hem conduït fins a Levajok, alguns han preferit dormir una miqueta en l'últim checkpoint i els altres conduir primer i dormir després sigui com sigui cap handler ha aconseguit dormir més de tres horetes, així i tot com veieu en la foto fem molt bona cara (si com que no fa gens de fred).

A partir de les 6 del matí ens hem començat a activar a preparar-ho tot per si arribaven.
El Miquei, el Jose i el Marçal havien sortit quasi iguals amb 10 min. de diferència. El Miquei ha arribat el primer, cap a quarts de vuit ha arribat el Jose i 20 min. més tard ha arribat el Marçal.
Tots amb cares força llargues, però el veterà que ja porta 8 Finnmarkslopets a l'esquena és el que estava més animat (com que ell n'ha vist de tots colors). El Jose com a Rookie se li ha començat a fer una mica dur el tram i el Marçal que ja va amb 7 gossos i que va més lent que l'any passat estava una mica desmoralitzat. El problema és que la temperatura és alta i que la pista és tota com sal, el trineu no llisca i van molt a poc a poc i els gossos arriben molt cansats.

El Marçal ha intentat donar de menjar només arribar i cap volia menjar, al Jose els veterinaris li han dit que havien de hidratar-se i cap volia veure.
El Sacris i el Pardo han arribat més tard però perque havien sortit més tard però els 4 de la de 500 han trigat pràcticament el mateix.
Els Kobalaqs que ho porten tot matemàticament calculat en un excel havien de descansar 5:30 aquí.
El Miquei ha descansat unes 6 h, el Marçal 5:45, i el Jose s'ha passat de les 6 h.
El Pardo i el Sacris decideixen descansar més a veure si sortint més tard la pista no està tant desfeta i està millor.
El que aleshores no tindràn tant de temps per descansar a Karasjok si és que es vol quadrar les 20 h. de descans. Tot són estratègies.

L'estona de descans ha servit força, el Marçal ha dormit unes 3 h. i després ha tornat a intentar que els gossos mengessin i deu n'hi do s'havien recuperat molt.
El Jose té els gossos molt frescos i encara té tot l'equip de 8 gossos. Llàstima que just al moment de sortir el Draco i el Lhotse han tingut una enganxada i el Lhotse porta una enganxada en una pota, però han anat igualment.
El Miquei és el que ha sortit primer però ja ha deixat dos gossos el Bubba que se li ha inflat el pit i el Puk que coixejava. Per tant, ja només en porta 12.
El Marçal ha sortit amb els 7 que ha arribat. A la 1 sortia el Jose el últim dels 3, el Marçal un quart d'hora abans i el Miquei una estoneta abans.

Aquí ja ens separem els de la de 1000 amb els de la de 500, desitgem molta sort a tots a partir d'ara!!!!

2 comentaris:

Arrows ha dit...

Vinga, vinga, vinga!!! Molts ànims! Res de desmoralitzar-se!
Una abraçada!

marcal i Laura ha dit...

Moltes gràcies yankie, sort que en aquestes curses porten GPS sinó ja saps tu quantes hores hauria d'esperar jo.

Petonets