divendres, 9 de març del 2012

A punt de la segona Fita.


Els últims dies han passat volant, l'últim entrenament, food drops bags, papers, presentacions musher meetings la meetylsinet donant pel cul,... tot va prenent forma.
Ara ja hi sóm tots , ahir va arribar la Laura i amb ella un mica d'organització, ja va bé.
Sortirem Quevin, Negu, Fargal, Mera, Lukla, Nuptse, Tomàs i Narvik, es queda en Tengbo i la Zetra correrà amb l'equip del José Sacritan , que a última hora a tingut alguna baixa en el seu equip i , encantats, li deixem la Zetra. Li desitgem molta sort en aquesta aventura
Per altra costat, havia de córrer en Tengbo i la Lukla quedar-se fora.Però entre el treball que la Lukla està fent últimamant i , que en Tengbo ha tingut alguna coixera, m´he decidit a canviar un per l'altre, ha estat una decisió una mica complicada, perque en Tengbo és un mascle gros i potent i la Lukla una femelleta petita, espero no equivocar-me i que l ' Erola i en Gil els hi sembli bé que faci córrer la seva gossa predilecte.
Tots els Kobalaqs estem a punt.
En Miquei, te per davant 1000km, coneguts, però no deixen de ser 1000km. Encara que ell digui , parlant dels altres, que aquest any hi ha molt nivell, que van molt ràpid,... ell és un d'aquests i estarà segur, donant- ho tot a les posicions capdaventeres.
En Jose, vestits de Rokkie, és un experimentat handler, i , coneixedor del tracte amb els gossos deixarà la son aparcada i tirarà endavant.
Per altra banda hi ha en Fernando Pardo, prendrà la sortida per tercera vegada, això només ja ho diu tot, també a tu et desitgem un bon camí i que deixis enrera totes les complicacions que has patit per arribar aquí, una abraçada i endavant.
Jo, la veritat és que no se si els altres saben que presegueixen, però jo no ho acabo de tenir clar.
No se del tot si tots els esforços per arribar a demà tenen sentit, no sé si hi ha algú que ho pot entendre, no se si tothom ens veu amb bons ulls.
Però se que demà, començaré a acostar-me als meus somnis
Ara si que tenim la línia de sortida a l'abast, més a prop que mai, demà 3,2,1,... Avant!!!!!
Després de cruear la línia d'arribada l'any passat, hem treballat molt per arribar aquí en condicions, a partir d'ara començarem a treballar per l'ultim objectiu , l´'ultim somni, creuar la d'arribada. Segur que els meus gossos ho donaran tot, són els millors, jo intentaré estar a la seva alçada.
A tots els que ens seguiu, als que en ajudeu i als que en algun moment ho heu fet , moltes gràcies, aquest camí sol hauria estat impossible.
I a la Laura, t ho diré a cau d'orella.
Una Abraçada a tots, us esciure , espero, d'aquí a 500 km,
AVANT!!!!!!!!!!!!!!