dijous, 1 de març del 2012

Joatka.





1 de Març
Avui després de deixar l'Elena a l'aeroport, hem anat direcció a Joatka, lloc segons els entesos, on sempre hi ha alguna aventurilla.
Doncs res, a mitja carretera, veig que fa més pujada de la que recordava i , tot i les super rodes de claus que fins ara ens han permés fer el viatge amb tot seguretat, del Francesc del Net i Calçat, us ho recomano.
Hem hagut de posar cadenes, la nostra super furgo de pijos te tracció davant i amb el remolquet que portem qüasi no ténen pes, i per tant de seguida patinen. Però bé, endavant.
El llac de Joatka, era ple de gel, i , he de confesar, un cop més he trobat a faltar als veterans.
S´he m'ha omplert la panxa de dubtes, i si la lío, ...
Al final trineu, gossos i som-hi, 50 km més per sobre llacs, amb poca neu.
Els gossos, ja no sé què dir, són els millors.
Hem tornat a sortir amb dos equips de només 5 gossos cadascú i han fet 50 km, qüasi sense pedalar ni un cop, a més no feia mal temps , però la visibilitat era bastant dolenta i la Negu ha tirat de veterania per posar el nervioset del Nuptse a lloc. I jo simplement sobre el trineu gaudint de l'espectacle, no ha perdut la traça més de 20 metres. A la tornada, per tornar al cotxe, o ens hem passat la traça que portava o s'havia borrat, és igual, però la Negu al tercer Ja , pel mig del gel sense traça directe a la furgo, de gran vull ser com ella!
Ens hem quedat en Raül i jo sols, ara anirem cap a les cabins i ens trobarem amb en Sacris i en Pardo, farem una mica d'ambientillu.
Ja fa algun dia que hem aconseguit la primera fita, arribar a Alta i començar a entrenar, ara només penso en la segona: el 10 de març estar a punt per la sortida.

4 comentaris:

Pere ha dit...

Hola solitari. Pel que es veu ja ets veterà de debò. Ens plau molt veure que vas entrenant entre la rufaga sense problemes, com si estiguéssis a casa. Molts petons de la Carme i el Pere.

Francesc ha dit...

Musher, sort que tenim les teves cròniques i fotografies, per veure la neu que no tenim als Pirineus. Disfruta molt i GASSSS. I a la tornada a veure si escalem una mica!!!!

Una abraçada

marcal i Laura ha dit...

Bones profesionals mushers!!!!! ja he arribat a l'UEC!!!!! La veritat es que m'he havria quedat amb vosaltres gaudin de la neu i d'aquells paissatges d'ensomni. Gaudiu molt que aqui tot continua igual(sense neu i sense aurores boreals). Moltes abraçades per els dos i els gossets!!!! Força handler!!!! Continuem en contacta!!!!!! Elena.

Pere ha dit...

Quan tingueu una estona no us perdeu aquest vídeo, que us consolarà veient que n'hi ha que estan pitjor que vosaltres: http://www.liveleak.com/view?i=eb0_1330692491