diumenge, 4 de març del 2012

Detsika

4 de març.
Després del dia de descans d'ahir, va anar bé per múixers i gossos, avui hem anat cap a Detsika a entrenar per un troç del pricipi de la cursa. Què diferents seran les sensacions el dia de la cursa que avui, sobretot si arribem a passar-hi de tornada.
Avui, amb una temperatura de -5 i un vent, a les zones pelades, moderat, hem fet 40 km més.
Els gossos segueixen bé, crec que tots han entès definitivament, a què hem vingut, tranquilitat a la sortida i cada vegada que hem parat, i un ritme constant quan avançavem.
La Negu, va al seu ritme sense estressar-se, avui una mica lenta, però crec que a l'últim tram de la cursa serà, un cop més indispensable.
Hem entrenat amb companyia d'en Fernando Pardo i en Jose Sacristan, tots dos veterans en aquestes terres, però amb les ganes de debutants.
Podeu seguir les vivències d'en Fernando a www.nogara.info.
Avui a la nit arriba la resta dels Kobalaqs, ja era hora!!!!! us hem trobat a faltar!!!!
Tinc ganes de compartir els últims dies abans de la cursa amb ells, de fet els Kobalaqs, són els "culpables absoluts" de que hagi perdut el cap per Finnmark.
Demà anirem a entrenar a Gargia tots plegats, entrenarem 6 equips, això promet!!

1 comentari:

marcal i Laura ha dit...

M'agrada molt la primera foto. Molt guay!!! I també la primera de Joatka del gos. Es el Nupse??? I dic per l'orella però els ulls no em quadren.