dimarts, 1 de març del 2011

2on entrenament











L' entrenament d'ahir va ser especial pel que fa a les vistes i al terreny en que es desenvolupava, i per ser el primer a Noruega clar.

Avui hem canviat de terreny, hem sortit de casa els Brenoden cara avall i hem anat a buscar el riu que recorre tota la vall, el terreny era idoni per mantenir un ritme constant tota l'estona i així ha estat, a l'anada anàvem ràpid i jo darrere en Miquei amb una velocitat bastant alegre, tant que jo he anat pensat que els meus gossos ho pagarien a la tornada, hem parat a fer snacks i en Miquei m'ha convidat a anar davant. He passat davant convençut que aniriem endavant però sabent que el tema s'alentiria ràpidament. Doncs no, m'he equivocat, els gossos amb en Kevin i la Jervi davant han seguit a la velocitat que duiem fins el moment. Tots han treballat correctament sense problemes aparents i els de casa han donat la talla com el que més. Al final han sortit 70 km a una mitjana de 15,5km/h, inmillorable, esperem que duri-... demà més km... que a això hem vingut.

Un cop acabat l'entrenament, els gossos han menjat i begut correctament, ara reposen al remolc , somien, espero, en la linia de sortida, cada vegada més a prop. Ja tindrem 500 km per acostar-nos a l'altra.

Hem anat a fer l'àpat del dia a casa els Brennodden, inmillorable com sempre, amb una truita de patates made Helena i algun formatge de la Pita .
Després hem anat a buscar a l'estació de tren en Jose Arias, handler de l'Helena, que ha arribat amb avió més tren. Tornant cap a casa en Miquei ens ha fet adonar que alguna Aurora ens havia sortit ha saludar, pel que diuen els veterans no era ni la més gran ni la més maca que ells havien vist mai, per a mi ha estat, simplement la primera.

Demà tenim previst fer un entrenament una mica més curt i marxar cap a Alta, només a 1500 km d'aquí.
Records i una abraçada a tots.

1 comentari:

Unknown ha dit...

quina estada preparatòria nanos!!!
Això ni els de "la roja" per a preparar el mundial.
Bé, espero que us serveixi per a donar la talla i deixar als catalans en el lloc que ens mereixem...encara que sigui en terres llunyanes.
Una forta abraçada per als de dues potes i un bon cop al llom per als de quatre!!!