dilluns, 28 de febrer del 2011

WELCOME TO NORWAY





Ahir vam arribar a Folldal a casa la familia Brenoden, coneguts d'en Miquei i l'Helena d'altres anys.
La rebuda ha estat impresionant, rebuda extremadament càlida i afable, aquesta gent són d'una altra pasta, gent de poques paraules però amb les portes sempre obertes i una plat sempre a taula,...

Avui hem fet el primer entrenament. ESPECTACULAR ESPECTACULAR!!!!!!!

Tot el que us pugui explicar del dia i de la volteta de 58 km que hem fet es queda curt amb el que hem vist, paisatge al.lucinant, camins idíl.lics i casetes de películ.la al mig de la muntaya.
Els gossos han anat força bé, al principi una mica desorientats pel camí més estret del que estem acostumats, feia que alguns sortissin de la traça i s'enfonsessin a la neu profunda.
A l'arribada tots han menjat snacks i han begut amb ganes, sembla que estan en prou bones condicions. He sortit amb els meus i 4 d'en Miquei, en 58 km he pedalat 4 cops tot i que hi havia alguna que altra pujada, els gossos han tibat tota l'estona i s'han mostrat amb ganes.
Hem seguit tota l'estona "l'avi" Kjell, tota una institució al món del múixing amb no sé quantes Finmarks als peus.
L'estada , s'alterna amb els entrenaments i les tertúlies al voltant de bon menjar o cafès i te, sempre al voltant del múixing, amb frases i explicacions i historietes que s'em queden grabades.
De moment la que s'hem ha grabat la va dir en Jo Are, fill gran d'en Brenoden, " speed kills dogs more than distance" esperem que així sigui.
Bé us deixo que hem d'anar a cuidar els atletes, només dir que avui m'hauria faltat lloc al trineu per portar-vos a tots els que m'heu ajudat a estar aquí, moltes gràcies!!!!!

1 comentari:

Atalac ha dit...

Ei, quina enveja Marçal!
Ves al tanto no et surti algun reno, llavors ja veuràs el que és la velocitat! :)
Sergi i Susanna