dissabte, 17 de març de 2018

I JA ESTÀ

S'ha acabat la cursa, i de moment no teninm les idees prou clares per explicar i escriure el perquè.
Ho hem donat tot, tot l 'equip, gossos, handlers i múixers hem donat el millor de nosaltres mateixos. Hem treballat com un equip, sense dormir, sense menjar, sense descansar, tot pel bé de l'equip, i malgrat tot les circumstàncies no ens han permès passar gaire més de l'equador de la cursa.
Hi haurà temps per analizar-ho, amb el cap més fred i el cos recuperat,
Ara per ara, només recordem les hores viscudes darrere l'equip de gossos, la complicitat de múixer i increible equip de handlers, dels que estàven en cursa i dels que animàven des de casa, i de la intensistat de les experiències viscudes, i la meravella de zones que hem recorregut.
Caldrà ordenar-ho tot per valorar en què podem millorar, en què podem avançar, en què ens podem agafar per a poder seguir somiant..
Moltíssimes gràcies a tots pel suport i l'escalf rebut, ha estat de gran ajuda per a tirar endavant quilòmete a quilòmetre.
Molt especialment als que fa temps que ens ajudeu en el notres projette i de fet sou part d'ell
Cotecnimaxima , Anima strath, Stangest i Serveisveterinaris Cerdanya, Gràcies per ajudar a alimentar. cuidar els nostres petits grans herois: Nupse, Lothse, Mera, Lukla, Zessa, Bruna, Toll, Tro, Mirato, Mito, Oslo, Tim, Gel, Alta
Aquests 721 kms. els volem dedicar al Kevin que amb 15 anys just aquests dies ens ha deixat i que com a gran líder ens va ajudar a acabar la primera i la segona Finnmarkslopet 500, el Tropheu de la Grand Odissee i la Monegros.


Se ha terminado la carrera, y de momento no tenemos las ideas bastante claras para explicar y escribir el porqué. Lo hemos dado todo, todo el equipo, perros, handlers y mushers hemos dado lo mejor de nosotros mismos.
Hemos trabajado como un equipo, sin dormir, sin comer, sin descansar, todo por el bien del equipo, y aún todas las circunstancias no nos han permitido pasar del ecuador de la carrera.
Habrá tiempo para analizarlo, con la cabeza fría y el cuerpo recuperado.
Ahora mismo sólo recordamos las horas vividas detrás del equipo de perros, la complicidad del musher y el increíble equipo de handlers, de los que estaban en carrera y de los que animaban des de casa, y de la intensidad de las experiencias vividas, y la maravilla de zonas que hemos recorrido.
Caldrá ordenarlo todo para valorar en qué podemos mejorar, en qué podemos avanzar, en qué nos podemos coger para poder seguir soñando...
Muchísimas gracias a todos por el apoyo y el calor recibido, habéis sido una gran ayuda para seguir adelante quilómetro a quilómetro.
Muy especialmente a los que siempre nos ayudáis en nuestro proyecto y de hecho sois parte de él: Cotecnicamaxima, Animastrath, Stangest  y Serveis Veterinaris Cerdanya. Gracias por ayudar a alimentar, y cuidar de nuestros pequeños grandes héroes: Nupse, Lothse, Mera, Lukla, Zessa, Bruna, Toll, Tro, Mirato, Mito, Oslo, Tim, Gel, Alta
Estos 721 kms. los queremos dedicar a Kevin, que con 15 años justo estos días nos ha dejado y que como gran líder nos ayudó a terminar la primera y la segunda Finnmarkslopet 500, el Tropheu de la Grand Odissee, la Monegros.

Cap comentari: