dimarts, 25 de febrer del 2014

HEROIS VI (TORB, LLAMP, NORA, YETI, FOSCA, KEVIN)



Per últim volem presentar-vos als del "banquillo" tant o més importants que els que còrren.
El primer i el gran capità és el Torb, aquest any passat hem celebrat els seus 10 anys, va ser el nostre primer gos i el culpable de tot plegat. Barreja de malamute i huskie quan era jove va fer els seus pinitos ens diferents campionats de Catalunya i Espanya i fora del territori va còrrer l'Alpen Trail.
El Llamp, un huskie que no ho sembla perquè no s'ha escapat mai i és el més obedient dels 20 gossos que tenim, amb un semblant a llop increible, mai ha destacat per les seves capacitats dins la competició però és el més fidel de tots.
La Nora és la més velleta que tenim provinent del kennel d'en Sergi Puig de jove ens va ajudar a acabar l'Alpen Trail, tota blanca és molt i molt maca al igual que força poruga.
La Yeti i la Fosca són les úniques que tenim amb pèl curt, d'estil caçador, gosses molt bones però que no han pogut venir mai a Noruega degut a la seva morfologia. La Yeti segueix donant guerra i fa dos anys amb en Sergi Puig va acabar la última Pirena i aquest any també amb ell ha acabat l'Alpen Trail.
I en Kevin és l'únic gos que encara amb moltes facultats i que continua entrenant amb tot l'equip però que degut als seus qüasi 11 anys ja no pot viatjar amb nosaltres fins a Alta. Un gos boníssim, de fet el millor que tenim fent cas a les ordres com a líder. Ell ens ha ajudat a acabar la FL-500 del 2011 i del 2012, segur que poc o molt el trobarem a faltar aquest any,

Tots ells es quedaran a la Molina molt ben cuidats per la Cristina, l'Andrea, el Raimon, la MªÀngels  i el Gil (bé ell potser només cuida a la Yeti que és la seva preferida).

I també volem tenir una petita menció a la Iska i la Lleona que ja no están amb nosaltres però sobretot a la Rufa que ens va deixar aquest 2013 i era la nostra segona gossa que de ben segur pensarem amb ella quan veiem les Aurores Boreals.

Per  nosaltres, aquests són molt importants, fan que tingui sentit la nostra història, són els que ens han portat fins on sóm a dia d'avui, sense ells res tindria sentit, es quedaran a casa fins que decideixin marxar... a tots , els que hi són i els que ja no, només podem donar.-los les gràcies i fer -los un forat al trineu per tal que ens acompanyin a aquesta gran aventura!
Torb, Rufa, Llamp, Nora , Iska, Mayten, i Lleona, moltes gràcies!!!!!
 Moltes gràcies per canviar les nostres vides de manera definitiva.


Por último queremos presentaros a los del "banquillo" igual o más importantes que los que corren.
El primero y gran capitán és el Torb,este pasado año hemos celebrado sus 10 años, fue nuestro primer perro y el culpable de todo. Mezcla de malamute y huskie, cuando era joven hizo sus pinitos en diferentes campeonatos de Catalunya y España y fuera del territorio corrió el Alpen Trail.
El Llamp, un huskie que no lo parece porque no se ha escapado nunca i es el más obediente de los 20 perros que tenemos, con un parecido a un lobo increible, nunca ha destacado por sus capacidades dentro de la competición pero és el más fiel de todos.
La Nora és la  más vieja que tenemos proviniente del kennel de Sergi Puig, de joven nos ayudó a terminar el Alpen Trail, toda blanca és muy y muy bonita al igual que muy miedosa.
La Yeti  y la Fosca son las únicas que tienen el pelo corto, de estilo cazador, perras muy buenas pero que nunca han podido venir a Noruega debido a su morfologia. La Yeti sigue dando guerra y hace dos años con Sergi Puig terminó la última Pirena y este año también terminó con él el Alpen  Trail.
Y Kevin es el único perro que todavía tiene muchas facultades y continua entrenando con todo el equipo pero que debido a sus casi 11 años ya no puede viajar con nosotros hasta Alta. Un perro buenísimo, de hecho el mejor que tenemos haciendo caso a las órdenes como a líder. El nos ha ayudado a terminar la FL-500 del 2011 y del 2012, seguro que poco o mucho lo echaremos en falta este año, esperemos echarlo poco en falta.
Todos ellos se quedaran en la Molina muy bien cuidados por Cristina, Andrea, Raimón, Mº Angeles y Gil (bien él quizás solo cuida a la Yeti que es su preferida).
También queremos mencionar a Iska, y Lleona que ya no están con nosotros pero sobretodo a la Rufa que nos dejó este 2013 y era nuestra segunda perra que seguro que pensaremos en ella cuando veamos las Auroras Boreales.

Para nosotros, éstos son muy importantes, hacen que tenga sentido nuestra historia, son los que nos han hecho llegar donde estamos hoy, sin ellos nada tendría sentido, se quedaran en casa hasta que decidan irse...a todos los que ya están y los que ya no, solo podemos darles las gracias y hacerles un espacio en el trineo para que nos acompañen en esta gran aventura!!
Torb, Rufa, Llamp, Nora, Iska, Mayten y Lleona  muchas gracias!!!!
Muchas gracias por canviar nuestra vida de manera definitiva.