diumenge, 4 de desembre de 2016

PREPARATS PER A LA SLD / PREPARADOS PARA LA SLD

A les 18:27 i amb el dorsal 27 (que hem recollit aquest matí en l'entrega de dorsals) surt el nostre equip, a partir d'aquí que la sort ens acompanyi.

El primer tram són 40 kms., si tot va bé esperem a l'equip als voltants de les 22 h., els handlers només hem de desplaçar-nos tres kms. fins al primer checkpoint però una vegada allà adequar les piquetes per a lligar l'equip quan arribi i donar el food drop bag al múixer.

En el primer checkpoint és obligatori 1 h. d'aturada més el temps de compensació de la sortida per a cada equip. Aquí la estrategia de cadascú per a decidir el descans després de cada tram.

Està mig plovinejant i la temperatura no és molt baixa, la sortida és complicada perquè és en el mig del poble, per això deixen que el handler acompanyi al múixer fins la sortida del poble per a evitar problemes.

Els nostre super equip de sortida és: OSLO, GEL, TAGNAN, TOMÁS, TENGBO, NUPSE, MERA, ZETRA, LUKLA, THOR, ODIN, FARGAL I L'AMPHU. Són uns campions i segur que ho faran molt bé.

A las 18:27 y con el dorsal 27 (que hemos recogido en la entrega de dorsales) sale nuestro equipo, a partir de aquí que la suerte nos acompañe.

El primer tramo son 40 kms., si todo va bien esperamos al equipo sobre las 22 h., Los handlers sólo hemos de desplazarnos tres kms. hasta el primer checkpoint pero una vez allí adecuar las piquetas para atar el equipo cuando llegue y dar el food drop bag al musher.

En el primer checkpoint es obligatoria 1 h. de parada más el tiempo de compensación de la salida para cada equipo. Aquí la estrategia de cada uno para decidir el descanso después de cada tramo.

Está llovizneando y la temperatura no es muy baja, la salida es complicada porque es en medio del pueblo, por eso dejan que el handler acompañe al musher hasta la salida del pueblo para evitar problemas.

Nuestro super equipo de salida es: OSLO, GEL, TAGNAN, TOMÁS, TENGBO, NUPSE, MERA, ZETRA, LUKLA, THOR, ODIN, FARGAL I L'AMPHU. Son unos campeones y seguro que lo haran muy bien.