diumenge, 4 de desembre de 2016

EL TEMPS I LA LLARGA DISTÀNCIA / EL TIEMPO Y LA L.D.

La premisa bàsica de la llarga distància és tenir temps (a part de la part econòmica també molt important). Temps per a cuidar un kennel de més de 15 gossos, temps per a entrenar molts i molts quilòmetres, temps per a preparar material necessàri per a les curses... i això és del que aquesta tardor hem anat molt faltats, de TEMPS.

Per motius laborals aquesta temporada haurà de ser diferent, potser haurem d'aparcar el Gran Nord, i degut al temps estem fent el que podem, però el que no hem perdut són les ganes de seguir i seguir.

Desde Setembre sempre ens centrem molt en els entrenaments, per la nostra logística i la nostra infraestructura un entrenament des de que sortim de casa fins que tornem estem entre 5 i 6 hores. Cosa que moltes vegades hem d'esgarrapar hores de son.

Ara estem a punt d'enfrontar-nos al primer repte de la temporada...SPAIN LONG DISTANCE. El material l'hem preparat com hem pogut, esperem tenir recursos per suplir qualsevol cosa que ens haguem deixat. I hem entrenat tot el que hem pogut, ara veurem si serà prou, però en tot cas confiem a cegues amb els nostres gossos i sortirem a donar-ho tot i sobretot a disfrutar de la cursa i del recorregut a Aranda de Duero.La premisa básica de la larga distancia es tener tiempo (a parte de la qüestión económica también muy importante). Tiempo para cuidar un kennel de más de 15 perros, tiempo para entrenar muchos y muchos quilómetros, tiempo para preparar material necesario para las carreras... y esto es el que este otoño nos ha faltado, TIEMPO.

Por motivos laborales esta temporada tendrá que ser diferente, a lo mejor tendremos que aparcar el Gran Norte, y debido al tiempo estamos haciendo lo que podemos, pero lo que no hemos perdido son las ganas de seguir i seguir..

Desde Setiembre siempre nos centramos en los entrenamientos, por nuestra logística y nuestra infraestructura un entrenamiento des de que salimos de casa hasta que volvemos estamos entre 5 y 6 horas. Cosa que muchas veces hemos de tomar prestadas horas de sueño.

Ahora estamos a punto de afrontar el primer reto de la temporada...SPAIN LONG DISTANCE. El material lo hemos preparado como hemos podido, esperamos tener recursos para suplir cualquier cosa que nos hayamos olvidado. Y hemos entrenado todo lo que hemos podido, ahora veremos si ha sido suficiente, pero en todo caso confiamos a ciegas con nuestros perros y saldremos a darlo todo y sobretodo a disfrutar de la carrera y del recorrido en Aranda de Duero.
,