dijous, 5 de gener de 2012

Trofeu Haute Mauritene Vanoise

Camí cap a Finmark.

Ja fa dies, de fet mesos, que entrenem de cara a un objectiu:
Finnmarkslopet '12.
Des del pont de 11 de Setembre hem anat acomulant quilòmetres, començant per entreneaments de 5 km fins arribar on sóm ara, que ja en fem 3 0 4 a la setmana de 30 quilòmetres.
A dia d'avui portem una mica més de 1500 km acomulats amb els entrenaments, i els gossos comencen a notar el desgast d'haver-los fet tots sobre terra.
L'objectiu és clar: està en condicions per afrontar la nostra segona Finmark, el dia 10 de Març.
Aquest any però, no anem a un lloc desconegut, ja sabem a on anem
i això ens fa ser concients encara més e la dificultat del nostre repte.
El cap de setmana del 14 i 15 de gener, amb la intenció d'acumular quilòmetres en neu, experiències i passar-ho bé correrem un dels trofeus que s'organitzen dins la Gran Odysse ( http://www.grandeodyssee.com/ )

La cursa es disputa a la zona de la Vanoise, vall envoltada de poblets idílics amb molt ambient alpí.
Farem tres etapes d'uns 50 km aproximadament cada una, amb un vivac, entre la primera i segona, que ens anira bé per acostumar els gossos novells de cara als checspoints de Finmark.
Com l'any passat ens afrontarem a uns recorreguts exigents, amb pujades de correr i baixades d'apretar les dents. Ja veurem.
Durant la cursa, sóm concients, que els altres equips anirant més ràpids que nosaltres , segur que corrent més, a nosaltres el que ens interessa és agafar un ritme i arribar a meta amb els gossos sencers, el que passa és que un cop et posen un dorsal sempre mola anar ràpid.
Intentaré ( això ja és cosa meva) controlar els nervis.
Tan debó, faci fred, vent i nevi,... tot sigui per fer-nos a tots més durs de cara a FINMARK.Esperem que els reis ens portin regals a tots i sobretot una mica de neu, siusplau.

Per anar fent boca...