dimarts, 27 d’abril del 2010

HEM ARRIBAT A CHAMONIX


Desprès de 2 dies de viatge hem arribat a Chamonix. Varem sortir diumenge al vespre de la Molina però primer hem passat per Vercors i per Pesse a veure coses de trineus i de gossos. Al final avui al migdia hem arribat a dinar a les Gaillands. Com que quedava una estona perque obrissin les botigues i l'Erola venia obsesionada en que havia d'escalar, pare i filla han anat a preparar-se. Com no el Gil quan ha vist l'Erola amb casco ha dit que ell també volia casco i també volia escalar.
L'Erola deu n'hi do, ha començat i li ha agradat força, sense por i arribant ben amunt.
L'escalada del Gil de moment és més de foto de catàleg.

A la tarda hem anat a fer la primera passejada per Chamonix. Com no, sempre la visita oficial a la Maison de la Montagne i després intentar entrar en alguna botiga amb els nens, misió impossible.

Però el Marçal ha aconseguit entrar en una botiga, comprar-se un fogonet que tenia entre cella i cella. l'Erola ha entrar amb ell es veu que s'ha encapritxat d'uns peus de gat i com no el Marçal no s'hi podia negar.
Al vespre arriben el Valen, el Ramon, la Yoli i el Martí a veure què podem fer,perque de moment fa molta calor i molt bon temps.