dimecres, 1 d’abril de 2015

GRÀCIES!!!


  Hem de deixar passar alguns dies més per acabar de païr i valorar del tot com ens va anar la cursa. Però no podem deixar passar més dies sense donar les GRÀCIES als que heu confiat en nosaltres i ens heu ajudat d'alguna manera amb el nostre projecte.


Distribucions Primera Qualitat
Ens va donar un assortit de menjar pel múixer i handlers, xocolates, barretes, pernil, arròs, pastes... Tot de menjar que ens ha ajudat a recuperar-nos després dels llargs entrenaments, després de creuar tempestes i lluitar contra el vent, després de passar 13 hores dalt el trineu amb un petit entrepanet,  i poder arribar al checkpoint a fer un bon àpat, com sempre amb productes de primera qualitat.
http://www.dpq.cat
Serveis Veterinaris de la Cerdanya
Que podem dir de les nostres super veterinàries!!!
Sembla que fos ahir que van atendre el Torb, tot just quan era un cadell, d'una pneumònia aguda i semblava que no se'n sortiria. I a dia d'avui encara corre per casa sempre disposat a fer alguna malifeta!
Sempre hi son, de dia, de nit, entre setmana, els caps de setmana,... és igual el dia i l'hora. Sempre  per tenir cura dels nostres gossos, malalties, lesions, ferides,... amb elles sempre dormim tranquils, els nostres atletes estan en les millors mans.
Gràcies Mireia i Laura!!!!!!!!
www.veterinaricerdanya.com
 


Alimentbarna
És el proveïdor al que comprem la carn pels nostres gossos durant tot l'any, i ja fa varies temporades que per la nostra participació a la Finnmarkslopet ens proporciona la carn picada i ens elabora les nostres super hamburgueses energètiques.
http://www.alimentbarna.com
Green Heart Super Premium.
Proporcionant-nos el seu producte en unes condicions faborables ens ha ajudat , des de mitja temporada, ha mantenir l'equip en molt bon estat de forma i amb molt bon pes tot i el intensos i llargs entrenaments, en condicions sovint extremes. Aconseguint recuperar els gossos dia dia després de la intensa activitat.
http://greenheart-es.com/

Vet Nova.
Marca puntera pel que fa a salut animal ens va subministrar 8 unitats del seu producte estrella recuperador, Megatop Recover, amb el qual hem obtingut una ràpida recuperació dels gossos durant la cursa i després d'aquesta. Igualment els dies previs de la cursa vam subministrar als gossos la dosis recomanada del producte Red Cell, reconegut mundialment, per, entre altres beneficis, augmentar la concentració de globus vermells en sang, i per tant el rendiment de l'animal.
www.vetnova.net
Surfingpets.com i arnesos Zero DC
Durant tota la temporada, i gràcies a surfingpets, hem pogut provar els nous arnesos, exprimint al màxim, els  dissenyats especialment per llarga distància de la marca Zero DC, obtenint un excel.lents resultats tant pel confort dels gossos com pel que fa a durabilitat del material empleat. Així doncs, com ja vàrem dir fa  uns mesos, creiem que son uns arnesos amb molt bones prestacions pel que refereix a la LD, i amb els quals tenim la intenció de fer molts més quilòmetres.
www.surfingpets.es

 Moltes gràcies a tots!!!!!!GRÀCIES i esperem poder fer molts més quilòmetres junts!!!!!!!Tenemos que  dejar pasar algun día más para terminar de valorar del todo como nos fue  la carrera, pero no podemos dejar pasar más días sin dar las GRACIAS, a los que habeis confiado en nosotros y nos habeis ayudado de alguna manera con nuestro proyecto.


Distribucions Primera Qualitat

Nos dieron un surtido de comida para el musher y los handlers, chocolates, barritas, jamón, arroz, pastas... toda la comida que nos ha ayudado a recuperarnos después de los largos entrenos, després de cruzar tormentas y luchar contra el viento, después de pasar 13 horas en el trineo con un pequeño bocata y llegar al checkpoint y poder comer como siempre productos de primera calidad.
http://www.dpq.cat
Serveis Veterinaris de la Cerdanya
Que podemos decir de nuestras super veterinarias!!!
Parece que era ayer cuando tubieron que atender a Torb, cuando era un cachorro, de una pneumonia aguda, y a dia de hoy todavia corre por casa siempre dispuesto a hacer alguna que otra.!
Siempre estan, de día, de noche, entre semana, los fines de semana,... es igual el dia y la hora, siempre estan para cuidar de nuestros perros, enfermedades, lesiones, heridas... con ellas siempre dormimos tranquilos, nuestros atletas estan en las mejores manos.
Gracias Mireia y Laura !!!!

www.veterinariscerdanya.com

 

 Alimentbarna
Es el proveedor al que compramos la carne para nuestros perros durante todo el año, y hace varios años que para nuestra participación en la Finnmarkslopet nos proporcionan la carne y nos elaboran las super hamburguesas energéticas.
http://www.alimentbarna.com

Green Heart Super Premium.
Proporcinándonos su producto en unas condiciones muy favorables no ha ayudado des de media temporada a tener los perros en muy buen estado de forma y con muy buen peso, soportando los intensos y largos entrenamientos, en condiciones a menudo extremas. Consiguiendo recuperar los perros dia a dia despues de la intensa actividad.
Vet Nova.
Marca puntera en salud animal que nos suministró 8 unidades de su producto estrella recuperador, Megatop Recover, con el cual hemos obtenido una rápida recuperación de los perros durante y después de la carrera. Igualmente los días previos a la carrera suministramos a los perros  la dosis recomendada del producto Red Cell, reconocido mundialmente, para, entre otros beneficios, aumentar la concentración de glóbulos rojos en sangre, y por lo tanto, el rendimiento del animal.
www.vetnova.net


Surfingpets.com y arneses Zero DC
Durante toda la temporada, y gracias a surfingpets, hemos podido probar 2 arneses, exprimiendo-los al máximo,  diseñados especialmente para la larga distancia por la marca Zero DC. Hemos obtenido unos excelentes resultados tanto para el confort de los perros como para la durabilitat del material utilizado. Así pues, como ya dijimos hace unos meses, creemos que son unos arneses con muy buenas prestaciones por lo que se refiere a la LD, y con los que tenemos la intención de hacer muchos quilómetros más.
www.surfingpets.es
Muchas gracias a todos!!! GRACIAS y esperamos poder hacer muchos más quilómetros juntos!!!