dilluns, 11 d’agost del 2014

2014-15, Comencem de Nou

Ja fa dies que estem a l'estiu, i amb ell, la calor, els insectes, les flor i els dies llargs ens venen a visitar.

En el nostre cas, també vol dir començar a matinar, i molt, si volem trobar les millors condicions per entrenar els nostres gossos de cara a la temporada que ja hem començat.
Així doncs, animem a tots els que vulgueu descobrir el dia a dia d'un equip de múixing de llarga distància, que ens feu una vista. Podreu estar en contacte amb els grans atletes que ens han portat dos cops fins la línia d'arribada de la Finnmarkslopet, cursa de trineus de llarga distància que es disputa més enllà del cercle polar àrtic i fer una excursió amb ells pels boscos pirinencs del voltant del nostre kennel.

Ens dediquem a fer passejades amb famílies, parelles i gent interessada en el món del múixing.Amb ells estem una bona estona amb els gossos, els hidratem i preparem l'equip per tal de sortir a fer una volta. Aquest any, a més, estrenem carro dissenyat especialment per nosaltres i construït per l'Àlvaro Lopez Cobo, amb la intenció de fer les excursions més còmodes i segures pels nostres clients.
Podeu consultar totes les nostres activitats a www.muixingalacarta.com
Fotografíes cedides per en Joan Ferrer, de Monmúixing








Hace días que llegó el verano, y con él, el calor, los insectos y los días largos. En nuestro caso también los madrugones, si queremos las mejores condiciones de cara a la temporada que ya empezó.
Así pues, animamos a todos los que queráis descubrir el día a día de un equipo de perros de múixing de larga distancia, a que nos hagáis una visita. Podréis estar en contacto con los grandes atletas que nos han llevado ya dos veces hasta la linea de llegada de la Finnmarkslopet, carrera de trineos de larga distancia que se disputa  mas allá del circulo Polar Ártico y realizar una excursión con ellos por los bosques que rodean nuestro kennel.
Nos dedicamos a realizar excursiones con familias, parejas y gente interesada en el mundo del múxing.
Con todos ellos estamos un buen rato con nuestros perros , les damos de beber y preparamos el equipo para realizar una excursión.
Este año,  estrenamos carro, diseñado especialmente por nosotros y construido por Alvaro Lopez Cobo, con la intención de ganar en seguridad y  el confort de nuestros clientes.
Podéis consultar todas nuestras actividades en www.muxingalacarta.com
Fotos cedidas por Joan Ferrer, de Monmúixing